PsyTrans – aanmelden

Welkom bij Psytrans. Wij zijn gespecialiseerd in genderidentiteitsvraagstukken en genderdysforie en bieden psychologische transgenderzorg voor zowel volwassenen (landelijk).

Voor volwassenen (18+) biedt PsyTrans diagnostiek ten behoeve van een medische behandelwens en tijdens een medisch behandeltraject psychologische ondersteuning. Cliënten die alleen een psychologische zorgvraag hebben verwijzen wij door naar andere in genderdysforie gespecialiseerde psychologische zorgaanbieders. Op deze manier trachten wij een bijdrage te leveren aan het terugdringen van de oplopende wachttijden voor somatische transgenderzorg.

Wij bieden geen behandeling voor het onderzoeken van de genderidentiteit voorafgaand aan een medische behandelwens. 

Aanmelden
* Op dit moment hebben wij ruimte voor 100 nieuwe VOLWASSEN cliënten (18+ jaar).

* Wij nemen GEEN nieuwe jeugdcliënten meer aan.
* U kunt zich aanmelden door het invullen van onderstaand formulier. LET OP! AANMELDEN KAN ALLEEN VIA DEZE BUTTON, DUS NIET VIA E-MAIL OF TELEFOON.
* Als de button niet meer zichtbaar is of niet (meer) werkt, is het maximale aantal aanmeldingen helaas bereikt. U kunt zich dan niet meer aanmelden.

* Wanneer aanmelding succesvol is, ontvangt u hiervan vandaag (dus niet direct) een bevestiging in uw e-mail.
* In deze bevestigingsmail worden u ook de vervolgstappen uitgelegd en wordt u om aanvullende informatie zoals de verwijsbrief gevraagd.

Deskundigenverklaring
Sinds 1 juli 2014 is het mogelijk om uw geslachtsaanduiding en voornamen te laten wijzigen in de Basis Registratie Personen. Juridisch bent u dan de man of vrouw die u zich voelt. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u over een deskundigenverklaring te beschikken. Bij PsyTrans  werken deskundigen die deze verklaring mogen afgeven. Dit is zowel mogelijk voor cliënten als niet-cliënten.  De aanmeldstop geldt niet voor deskundigenverklaringen.